Panvillage vuokrausehdot

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Majoitushinta on aina maksettava etukäteen. Asiakas maksaa varausta tehdessään ennakkomaksun 30 % majoitushinnasta. Loppumaksu erääntyy 30 päivää ennen majoitusajankohtaa. Loppumaksusta lähetetään Asiakkaalle lasku sähköpostitse. Asiakas huolehtii loppulaskun maksamisesta sen eräpäivään mennessä. Loppulaskun maksun jälkeen Asiakkaalle lähetetään huoneisto-ohjeet ja säännöt sekä ajo-ohjeet ja avainpiilon koodi. Avainpiilon koodi lähetetään Asiakkaalle tekstiviestillä saapumispäivänä. Mikäli varaus tehdään alle 31 päivää ennen majoitusajankohdan alkamista, varauksesta muodostuu vain yksi kertalasku, joka erääntyy 1-7 vrk:n sisällä varausajankohdasta.
Asiakkaan täytyy todentaa henkilöllisyytensä ja ilmoittaa osoitteensa ja puhelinnumeronsa varausta tehdessään. Jotta asiakas voi majoittua kohteessa, on hänen oltava täysi-ikäinen. Alaikäiset lapset ovat tervetulleita täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS

Vuokranantaja voi perua varauksen ylivoimaisen esteen (force majeure) takia tai vuokranantajasta riippumattomasta syystä (kuten palo- tai vesivahinko).

HUONEISTO-OHJEET JA AVAINPIILO

Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse ajo-ohjeet ja huoneisto-säännöt. Avainpiilon koodi lähetetään asiakkaalle saapumispäivänä tekstiviestillä.

OLESKELU MAJOITUSKOHTEESSA

Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä saapumispäivänä klo 16:00 alkaen lähtöpäivään klo 11:00 asti. Majoituskohteen hintaan sisältyvät aina liinavaatteet pedattuna ja pyyhkeet (varatulle henkilömäärälle). Kaikissa vuoteissa tulee aina käyttää lakanoita. Makuupussien tms. käyttö ei ole sallittua. Majoitushinta sisältää aina loppusiivouksen. Asiakkaan on kuitenkin huolehdittava astioiden tiskauksesta, roskien poisviennistä sekä mukanaan tuomiensa ruokatavaroiden ja tyhjien pullojen / tölkkien poisviemisestä lähtöpäivänään. Majoituskohde on soveltuva myös allergisille.
Eläimet ja tupakointi ovat ehdottomasti kiellettyjä.
Myös hiustenvärjäys on majoituskohteessa kielletty. Juhlat / tapahtumat on kielletty. Hiljaisuus kello 22:00 – 07:00.

HENKILÖMÄÄRÄ

Majoituskohteessa saa majoittua vain varauksessa mainittu määrä henkilöitä. Lisämajoitusten, kuten riippumaton, teltan, asuntoauton tai -vaunun käyttö majoituskohteessa ja kiinteistön alueella on kielletty.

VAHINGOT

Asiakas on velvollinen korvaamaan kaikki majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa välittömät ja välilliset vahingot täysimääräisenä vuokranantajalle. Vahingon sattuessa ilmoita aiheutuneesta vahingosta välittömästi vuokranantajalle ja sovi korvauksista.

HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli Asiakas ei majoituskohteen vuokranantajan tai tämän edustajan huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistöissä oleville, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikki edellä mainituista toimenpiteistä aiheutuvat kulut veloitetaan erikseen Asiakkaalta, eikä vuokraa palauteta.

HUOMAUTUKSET

Mikäli kohteessa on puutteita tai huoneiston siisteystasossa on huomauttamista, soitathan asiasta välittömästi huoneistoon saavuttuasi omistajalle. Hänen yhteystietonsa löydät mm. huoneisto-ohjeista, sekä varaustiedoista.
• Ilmoitathan puutteista viimeistään saapumispäivänäsi klo 20.00 mennessä.
• Mikäli saavut huoneistoon sovitusti klo 20 jälkeen, viimeistään seuraavaan päivään klo 10 mennessä.
• Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida eikä niistä ole oikeutta saada hyvitystä.

RIIDAT JA SOVELLETTAVA LAKI

Sopijapuolet (vuokranantaja ja Asiakas) pyrkivät ratkaisemaan mahdolliset vuokrauksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, voidaan asia viedä Käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Vuokranantaja ei vastaa näiden ehtojen julkaisemisen jälkeen ilmaantuneista vuokranantajasta riippumattomista muutoksista. Vuokranantaja pidättää oikeudet muutoksiin.

img-26

Ota yhteyttä

VARAA MAJOITUS

Soita +385 50 535 3623